diumenge, 13 de febrer del 2011

Procés a Anna Boixadors. Agustí Alcoberro

Títol: Procés a Anna Boixadors (1993)
Autor: Agustí Alcoberro
Editorial: Cruïlla
Col·lecció: Gran Angular
Edició i any: Primera, 1993
Pàgines: 95
Idioma: Català
ISBN: 84-7629-797-1



Infantil i Juvenil

Sinopsi

Ens traslladem al segle XVII. Anna Boixadors ha estat acusada de dedicar-se a la bruixeria. Enmig de la credulitat i el fanatisme populars, sobresurt la veu del jove Esteve Prats. L'Esteve, un noi particularment inquiet, té un afer pendent amb ella: el record d'un deute contret temps enrere. És una novel·la històrica i de misteri.

Sobre l'autor
Agustí Alcoberro i Pericay (Pals, 1958) és un historiador i escriptor català. És doctor en Història i professor universitari, ha escrit, editat i publicat valuosos estudis sobre la història de Catalunya, en concret sobre els temps del Renaixement i sobre dos dels més importants conflictes bèl·lics que van tenir influència a Catalunya: la Sublevació dels Segadors i la Guerra de Successió Espanyola. Ha dut a terme, paral·lelament, una important labor de divulgació de la història, col·laborant amb mitjans de comunicació com El Temps, Sapiens, TV3, a més del Museu d'Història de Catalunya.
Com a escriptor, ha escrit molt pel públic jove, però deu a la literatura per adults el seu èxit més important: la novel·la Retrat de Carme en penombra, guanyadora del Premi Sant Jordi.
Podeu trobar més informació de l'autor aquí o a la seva pàgina web.

Obra
Podeu trobar les seves obres publicades, aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada