dissabte, 8 de gener del 2011

La fi del món? Toni Albà

Títol: La fi del món? (2004)
Autor: Toni Albà
Editorial: Empúries
Col·lecció: Narrativa
Edició i any: Primera, 2004
Pàgines: 205
Idioma: Català
ISBN: 84-9787-035-2

Humor (Sàtira Política)

Sinopsi
Cartes confidencials entre Aznar i Rajoy rescatades d'escombraries, converses gravades amb mètodes poc convencionals entre Bush pare i Bush fill, extractes trobats pels carrers de Madrid del diari personal del Rei Joan Carles I, esborranys d'ordres secretes del cap d'estat a l'expresident Pujol robats de la butxaca d'uns pantalons que el personal de neteja de la Moncloa va deixar en una tintoreria, la conversa de Carod-Rovira amb els suposats dirigents d'ETA, pàgines perdudes de l'agenda personal d'Aznar i tot allò que sempre has volgut saber dels polítics i que, encara que t'hagis atrevit a preguntar-ho, no t'ha contestat mai ningú. Toni Albà ha anat recollint paperassa d'aquí i d'allà, deixant-hi la pell i arriscant la seva pròpia vida, i, gràcies a la col·laboració d'un equip de gent valenta i emprenedora, ha arribat a recopilar un conjunt de documents que desvelaran els misteris que envolten els qui governen. A més a més, La fi del món inclou unes instruccions d'ús per imitar els vostres personatges preferits i per saber-ne la composició exacta, les dosis amb què s'han d'administrar i els terribles efectes secundaris. Podràs jugar amb la família, els amics o la gent de la feina. Et trencaràs de riure! Garantia assegurada.

Sobre l'autor
Antoni Albà i Noya (Vilanova i la Geltrú, 13 d'agost de 1961) és un còmic, actor i director català.
Es va formar com a actor en diferents escoles de teatre. Va començar a El Timbal, amb assignatures com mim i pantomima. Va continuar després a l'Institut del Teatre i a l'escola Rogelio Rivel. Més endavant, completaria la formació teatral a París, a l'escola de Jacques Lecoq.
Actualment és molt conegut car interpreta diferents personatges a programes de la televisió catalana com Polònia (José Maria Aznar, Josep Lluís Carod-Rovira, Papa Benet XVI, Rei Joan Carles, Nicolas Sarkozy) o Crackòvia (Carles Reixach, José Mourinho).

Per a més informació podeu consultar la seva web aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada