diumenge, 16 de gener del 2011

Literati. Barry McCrea

Títol: Literati (2005)
Autor: Barry McCrea
Editorial: Destino
Col·lecció:
Edició i any: 2006
Pàgines: 373
Idioma: Espanyol
ISBN:



Misteri i intriga

Sinopsi

Quan el jove Niall Lenihan inicia la seva estança en el Trinity College, ràpidament se sent fascinat per una parella d'estudiants estranys i introspectius. Poc a poc intima amb aquests amics especials que segueixen un insòlit culte literari: utilitzen passatges a l'atzar d'obres literàries per donar resposta a totes les preguntes. El que semblava un joc literari innocent, va acabar convertint-se en una intrigant i perillosa addicció. El lector anirà descobrint els misteris d'aquest joc al mateix temps que el seu protagonista i es veurà immers en una de les novel·les més intrigants dels últims anys. Una novel·la d'intriga literària de la que, ni el protagonista ni els lectors, podran desenganxar-se.
També podeu llegir opinions d'alguns lectors.

Sobre l'autor
Barry McCrea (Dalkey, 15 d'octubre de 1974) és un escriptor i professor irlandès. Va néixer prop de Dublín i va estudiar a l'escola jesuïta Gonzaga College i, més tard, al Trinity College del 1993 al 1997, on va estudiar literatura francesa i espanyola. Es va doctorar el 2004 a la Universitat de Princeton, a Estats Units, i actualment és professor de Literatura Comparada a la Universitat de Yale.
La seva primera novel·la El primer vers (que va ser publicada en espanyol com a "Literati" i en alemany "der Nacht de Poeten del dado") va ser publicada per la Carroll & Graf el 2005, i va ser premiat aquest mateix any amb el premi Ferro-Grumley per a ficció i nomenat per el premi de l'American Library Association.

Obra
- Literati (2005)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada